Kahta Kaymakamlığı, öğretmenleri tatile gönderiyor

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kahta Kaymakamlığı, ilçe genelinde görev yapan öğretmenlerden 10'unu tatile gönderiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2012 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatile gönderilecek 10 öğretmen ve idareciyi belirlemek için kura çekildi. Kahta Belediyesi Konferans Salonu'ndaki kura törenine Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç ve öğretmenler katıldı. Çekiliş öncesi yapılan çalışma hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, ?Kahta Kaymakamımız Metin Esen, Kahtalı iş adamı, ASKA Oteller zinciri sahibi Ramazan Aslan'dan Kahta ilçesinde çalışan ve yıl içerisindeki performansları ile eğitim öğretim kalitesine olumlu katkı sağlayan öğretmenlere beş yıldızlı ücretsiz tatil imkanı vermesini istedi. Kahta ilçesine gelerek kaymakamlık başta olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulunan iş adamı Sayın Ramazan Aslan, Kaymakam Metin Esen'e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Bu çalışmalarına karşılık kendisine düşen bir görev olup olmadığını soran Aslan'a, Kaymakam Esen, öğretmenleri başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirmek için tatil imkanı sağlanmasını istedi. Bu talebe olumlu cevap veren Kahtalı turizmci iş adamı Ramazan Aslan, 25-31 Ağustos tarihleri arası 4 gün 3 gece her şey dahil konseptinde misafir olarak öğretmenleri ağırlayabileceğini ve geriye kalan öğretmenlere de normal fiyatın üzerinden yüzde 30 indirim yapabileceğini söyledi. Biz de buna istinaden bir çalışma yaptık ve kura ile belirleyeceğimiz öğretmenlerimizi tatile gönderme kararı aldı. Kuralarımızı çekiyoruz. Başta kaymakamımız ve işadamı Ramazan Aslan olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum? dedi.

Ardından kura çekimine geçildi ve tatile gidecek 10 öğretmen belirlendi. İlk kurayı ise Vali Özbilgin İlköğretim Okulu'nun görme engelli Türkçe öğretmeni Sercan Özyurt çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber