Vatandaşlar Keçiören Belediyesi'ne bir tıkla ulaşıyor

Teknolojiyi her alanda kullanan Keçiören Belediyesi, sosyal medya aracılığıyla da vatandaşlara ulaşıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve teknoloji ile hizmetleri bütünleştiren Keçiören Belediyesi, sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanıyor. Facebook, Twitter ve Youtube gibi sitelerde bulunan kurumsal hesapları aracılığıyla vatandaşlara ulaşan Keçiören Belediyesi, sadece duyuru ve ileti amaçlı değil çift taraflı iletişime geçerek vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini iletmelerine imkan tanıyor.

Keçiörenliler, Keçiören Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinlikler, projeler, açılışlar ve belediye ile ilgili haberleri takip ederek anında haberdar olabiliyor. Sosyal medya aracılığıyla da vatandaşlara hizmet sunan Keçiören Belediyesi'nin Facebook'ta 12 bin 368, Twitter'da ise 2 bin 700 takipçisi bulunuyor. Takipçilerden gelen görüş, şikayet ve öneriler incelenerek raporlanıyor ve kısa sürede neticelendiriliyor.

Belediye olarak sosyal medyayı aktif bir şekilde kullandıklarını ve kurumsal olarak sosyal medyada yer aldıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, vatandaşların sosyal medya aracılığıyla kendilerine her türlü konuda ulaşabildiklerini belirtti. Başkan Ak, takipçilerle karşılıklı iletişime geçtiklerini vurgulayarak, "Facebook, Twitter ve Youtube'da sadece mesajlarımızı iletmek için değil, çift taraflı bir iletişim kurmak için yer alıyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal mecralar aracılığıyla bize ilettikleri düşüncelerini ve isteklerini dinliyoruz. Bu talep ve önerileri raporluyor ve cevaplıyoruz. Aynı zamanda belediye olarak etkinliklerimizi, yaptığımız çalışmalarımızı, projelerimizi günlük olarak takipçilerimizle paylaşıyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber