Metro inşaatındaki göçükte ölen Sevim, bir süre önce kredi çekip ev almış

Ankara'da Kızılay-Çayyolu metro inşaatında göçük altında kalarak hayatını kaybeden Kadir Sevim'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Keçiören Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2012 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İki çocuk babası Sevim'in, bir süre önce kredi çekip ev aldığı öğrenildi.

Önceki gün İnönü Bulvarı Hava Kuvvetleri önünde meydana gelen göçükte, çukura düşen Kadir Sevim'in cansız bedeni, olay yerinden yaklaşık bir kilometre uzakta 15 saat sonra bulunmuştu. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırılan Sevim'in cenazesi, öğle saatlerinde savcılığın talimatıyla otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Sevim'in babası Hakkı Sevim ile yakınları da Adli Tıp Kurumu'na geldi.

Yaşanan göçükten, kazı yapan firma yetkililerinin sorumlu olduğunu belirten Sevim'in dayısı Cevat Tarhan, olayda ihmal olduğunu belirtti. Kadir Sevim'in işe gitmek için sabah 06.00'da evden çıktığını belirten Tarhan, yeğeninin 70 lira yevmiye karşılığında çalıştığını söyledi. Sevim'in bir süre önce kredi çekip borçlanarak ev aldığını aktaran Tarhan, ?Ailemizin 4 tane düğünü vardı. Hep beraber Ordu'ya gidecektik. Ama bu üzücü olay yaşandı.? dedi.

Evli ve iki çocuk babası olan Sevim'in cenazesi, otopsi yapıldıktan sonra toprağa verilmek üzere memleketi Ordu'ya götürülecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber