Kırıkkale Valisi Güner'den açıklama

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, ilin sorunlarını düzenledikleri güç birliği toplantılarında çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2012 19:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, kente yatırım ve yatırımcıları çekmek amacıyla çeşitli materyaller hazırladıklarını, ayrıca bu amaç doğrultusunda önümüzdeki günlerde ülkenin önde gelen sivil toplum kuruluşlarına bir takım ziyaretlerde bulunacaklarını bildirdi. Ankara Ticaret Odası, Sanayi Odası, TUSKON, MÜSİAD ve İstanbul Sanayi Odası'nı ziyaret edeceklerini dile getiren Güner, savunma sanayi ile ilgili olarak Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nda bir toplantı yapılmasını planladıklarını belirtti. Vali Güner, "Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nda toplantı yapmayı planlıyoruz. Amacı da, savunma sanayi ile ilgili üretim yapan kurum ve kuruluşların Kırıkkale ile buluşturulmasını sağlamak olacak. Ayrıca, Ramazan ayında Kırıkkaleli iş adamlarını kentte davet ederek, bir iftar yemeğinin düzenlenmesi planlanıyor. Küçük esnafa yönelik, mevcut durum ve sorunlarının çözümü bu toplantıda ele alınacak. Kırıkkale Üniversitesi'nde Eylül ayında, bir üniversite şehir ilişkisi bağlamında nasıl daha güçlü hale getirebilir, bununla ilgili bir çalışmanın yapılması ile ilgili bir değerlendirmemiz olacak" diye konuştu.

Organize Sanayi Bölgesinin yatırımcıları beklediğini dile getiren Vali Güner, bu konuda yeni teşvik paketi kapsamında çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti. Güner, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve il milletvekillerinin verdiği destek ve katkıyla ilin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber