Kozan Ticaret Borsası yeni hizmet binasının temeli atıldı

Adana Kozan Ticaret Borsası (KTB) hizmet binası ve alım satım salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 00:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Varsaklar Mahallesi Hububat Sitesi yanında yapılan temel atma törenine Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, MHP Adana Milletvekili Ali Halaman, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök ile Kozan Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Törende konuşan Kozan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Yağan, "Tüccarlar çiftçiler buğdayını mahsulünü daha iyi bir fiyata satacak. Hem çiftçi hem tüccar hem de Kozan halkı kazanacak." dedi.

Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Kozan'da böyle bir tesisin açılıyor olmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Ali Halaman, bu tip işletmelerin ticaretin kolaylaşması için kurulduğunu söyledi. Kozan'ın yüzde 95'inin çiftçilikle uğraştığını ifade eden Halaman, "Bugün temelini atacağımız Kozan Ticaret Borsası bünyesindeki alışveriş salonu ve hizmet binası Çukurova çiftçisine hayırlı olsun." diye konuştu. Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, bölgede ilk olan buğday alışveriş salonunun önemli bir boşluğu dolduracağını söyledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam İzzettin Sevgili, Milletvekili Ali Halaman, Kozan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çetin, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Yağan, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök ile diğer protokol üyeleri birlikte butona basarak temele ilk harcı döktü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber