Erbaa Belediyesi iki engelliyi tekerlekli sandalye sahibi yaptı

Erbaa Belediyesi, engelli iki vatandaşa tekerlekli sandalye verdi. Tekerlekli sandalyeler Ayşe Satıcı ve Saadet Öztürk adlı engelli vatandaşların yakınlarına teslim edildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat'ın Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, ekiplerce tespit edilen engelli vatandaşların ihtiyaçlarının gönüllü işadamları ve vatandaşların desteği ile karşılandığını belirtti. Başkan Yenihan, "Biz sadece aracıyız, ihtiyaç sahibini ve hayırseveri bir araya getiriyoruz." dedi. Yenihan, engellilerin hayatını kolaylaştırmak için toplum olarak beraberce ele ele verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Engellilerin topluma kazandırılması yönünde yapılan yasal düzenlemelerin önemine işaret eden Yenihan, bu doğrultuda engellilerin rahatlıkla kullanabilmeleri için bina, yol ve kaldırımlarda düzenlemeler yapılmaya başlandığını hatırlattı.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, her ay yapılan engelliler meclisinde engelli vatandaşların ihtiyaçlarını dinlediklerini hatırlatarak, "Söz sahibi olarak onların isteklerini ve göremediğimiz eksikliklerimizi onların sayesinde tespit edip gideriyoruz." açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber