Gurbetçi aile arabada uyurken soyuldu

Aksaray'da gurbetçi ailenin içinde uyuduğu otomobilin camlarını kıran hırsızlar, içinde altın ve para bulunan iki çantayı alarak kaçtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 07:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Almanya'dan memleketleri Gaziantep'e giden gurbetçi Korkmaz ailesi, dinlenmek için mola verdikleri Aksaray'da araçta uyurken 4 kişi tarafından soyuldu. Olay, gece saat 01.00 sıralarında Aksaray-Adana Karayolu'nda bulunan bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uzun süredir Almanya'da çalışan Ahmet Korkmaz (46), eşi ve 3 çocuğu ile birlikte yaz tatili için izin alarak memleketi Gaziantep'e gitmek üzere yabancı plakalı otomobili ile yola çıktı. Aksaray'a kadar gelen Ahmet Korkmaz, gece yarısı uyumak için bir dinlenme tesisine aracını park etti. 3 çocuğu ve eşi ile birlikte yaklaşık 1 saat uyuyan Ahmet Korkmaz'ın otomobilinin yanına saat 01.00 sıralarında sarı renkli bir otomobil yaklaştı. Otomobilden inen kimliği belirsiz 4 kişi, gurbetçi aile araçta uyurken arka ve yan camları kırarak araçtaki iki çantayı aldı. Ahmet Korkmaz aracından dışarı çıkamadan hırsızlar kaçtı. Soyulan gurbetçi aile şoka girerken, olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparak delil topladı. Çalınan iki çantanın içinde 8 burma bilezik, 5 yarım ve 5 çeyrek altın, 3 bin euro, pasaportlar ile 2 cep telefonu bulunduğu öğrenildi.

Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Ahmet Korkmaz, "Uyumak için aracımı park ettim. Gelip camlarımı patlatıp, iki çantamızı alıp gittiler. Arabanın içinde uyuyorduk. Ben fark ettim şahısları ve ikaz ettim, çek git dedim. O esnada arabamın camlarını patlattılar, 4 kişilerdi" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber