Aksaray Belediyesi yeni aldığı araçlarla filosunu güçlendirdi

Aksaray Belediyesi, yeni aldığı greyder ve cenaze taşıma aracı ile filosunu güçlendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 07:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni alınan araçların tanıtımı ve hizmete girmesi münasebetiyle belediye önünde tören düzenlendi. Törene Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Ak Parti İl Başkanı Muhammet Fatih Yıldırıcı, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, yeni alınan araçlarla çok daha hızlı şekilde hizmet vereceklerini belirterek şunları söyledi: "Aksaray Belediyesi olarak yapacağımız ve yapmış olduğumuz işlere biraz daha hız katmak ve işlerimizi biraz daha hızlandırmak için araç filomuzu her geçen gün biraz daha güçlendiriyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bundan çok daha fazla sayıda araçlarımızı yeni filomuza katacağız. Devlet Malzeme Ofisi aracılığı ile aldığımız araçlarımızı bundan sonra da kademe kademe filomuza katacağız. Greyderimiz 2012 model, en son teknoloji ile üretilmiş, dizel bir aracımız. Alet çalışır, el öğünür. Hakikaten yüzlerce insanın yapacağı işi bu araçla tek başına rahatlıkla yapabiliriz. Maliyeti kdv dahil 480 bin lira. Sisteme dahil ettiğimiz bu yeni aracımızı yol açma çalışmalarında kullanacağız."

Bu arada 60 bin liraya mal ettikleri bir cenaze aracını da Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesine kattıklarını ifade eden Palta, bununla da cenaze hizmetlerine güç kattıklarını ifade etti. Ardından Palta yeni alınan greyderin direksiyonuna geçerek çalıştırdı ve hayırlı olması dileği ile hizmete sundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber