Yaz kurslarına 850 kursiyer katılıyor

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ISMEK birimi tarafından verilen 2012 yaz dönemi kurslarına 858 kursiyer katılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Isparta Belediyesi'nin İş ve Meslek Edindirme Kursları Birimi (ISMEK)

tarafından verilen kurslar devam ediyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan ISMEK birimi tarafından Halı Sarayı'ndaki sınıflarda bilgisayar, İngilizce, Almanca, Halk Oyunları, El Sanatları alanlarında veriliyor.

ISMEK tarafından verilen Bilgisayar Kursuna 241, İngilizce Kursuna 359, Almanca Kursuna 85, Halk Oyunları Kursuna 112 ve El Sanatları Kursuna 61 kursiyer olmak üzere toplam 858 kursiyer katılıyor. ISMEK kurslarına ilginin yoğun olduğunu ve belediye bünyesinde 3 yıldan buyana açtıkları kurslarla binlerce vatandaşa kurs verildiğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son olarak 2012 Yaz Dönemi Kursları'nı açtıklarını ifade etti.

Sosyal belediyecilik anlamında halkın istek ve taleplerini yerine getirdiklerini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda, kendilerine faydalı olacağına inandığımız alanlarda kurslar açtık. Kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlerimiz Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaların sahibi olacaklar. Belediye olarak açtığımız kurslarımız tamamen ücretsizdir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber