Edremit'te zincirleme kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Balıkesir'in Edremit ilçesi Zeytin beldesi kavşağında meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 01:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada araçlardan kopan parçalar sağa sola savruldu.

Edinilen bilgiye göre Akçay yönünden gelen Serdar K. yönetimindeki 35 L 7891 plakalı kamyonet yanmayan trafik ışıklarından dolayı yoluna devam etti. Ancak H. Volkan Demirbağ yönetimindeki 10 P 3095 otomobil iddiaya göre ters yönden gelirken hızla çaptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet orta refüje çıkarak durdu. Saat 22:00 sularında meydana gelen kazada çarpmanın etkisiyle Demirbağ'ın kullandığı araç yolun ortasında dönerek kavşakta bekleyen iki araça hızla çarptı.

Kazada araç içersinde sıkışan H. Volkan Demirbağ ile yanında bulunan Emel Armağan olay yerine gelen Edremit Belediyesi AKS ekiplerince sıkıştırdıkları yerden çıkarıldı. Durumu ağır olan Demirbağ ile yaralı Emel Armağan ambulansla Edremit Devlet Hastanesine götürdü. Hastanede tüm müdahalelere rağmen Demirbağ kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Armağan'ın tedavisi ise devam ediyor.

Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kazaya karışan sürücüler kazanın şokunu atlatamazken ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kazada hayatını kaybeden H.Volkan Demirbağ'ın hayvan dostu olduğu ve sokak hayvanlarına baktığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber