Bozüyük Anaokulu yenilendi

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Feyyaz Bulutlar, Bozüyük Anaokulu'nun bahçesine çevre düzenlemesi yapıldığını bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 09:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan bahçe düzenlemesi ile okul bahçesinin hem çocuklara hem velilere hitap ettiğini aktaran Bulutlar, "Okulun bahçesi atıl durumdaydı. 'Okullar Hayat Olsun' projesiyle alakalı belediye ile iş birliği yaparak, belediye tarafından okulun bahçesine taş döşendi, satranç alanı oluşturuldu. Otluk alanlar temizlenerek çimlendirme yapıldı. Çocukların suyla tanışması için bahçenin ortasına traktör tekerinden küçük bir havuz yaptırıldı. Bunların yanı sıra bahçeye oyuncaklar ve mini park yerleştirilerek alan çocuklarımızın hizmetine sunuldu. Ayrıca çocuklarımızın dışında vatandaşlarında her zaman kullanması için çardak yaptırıldı ve hizmete açıldı" dedi.

Bulutlar, Bozüyük Anaokulu'nda devam eden yaz okuluna da kayıtların devam ettiğini belirterek,"Çocuklarımızın apartmanlarda büyüyor. Anne ve babaları çalışan çocukların parka gitme zamanları sınırlı. Fakat okulumuzda yaz okulu devam ettiği için çocuklar, okuldaki parktan ve bahçeden yararlanabiliyor. Yapılan düzenleme çocukların fiziki ve sosyal gelişimleri için de çok yararlı olacak. Okulda jimnastik dersleri devam ediyor. Bu dersleri çocuklar istedikleri zaman bahçede de yapabiliyor. İlerleyen günlerde bahçe düzenlemesi çeşitli çalışmalarla devam edecek.

Ayrıca yaz okuluna anne ve babalar istedikleri zaman çocuklarını gönderebilirler, kayıtlar devam etmektedir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber