Tarsus Rotary Kulübü'nde görev değişimi

Tarsus Rotary Kulübü Başkanı Hakan Hasoğlu, dönem başkanlığını tamamlayarak görevini Figen Karail'e devretti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakan Hasoğlu, bir restoranda yapılan devir teslim törenindeki konuşmasında, oldukça verimli ve güzelliklerle dolu bir yıl geçirdiklerini belirterek, bu güzellikleri yaşamalarını sağlayan Rotary ailesinin tüm üyelerine ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına teşekkür etti.

Bir yıl önce başkan rozetini taktığı anda görevinin ne kadar onurlu ve önemli bir iş olduğunu anladığını vurgulayan Hasoğlu, şunları söyledi:

"Öncelikle neler yapabileceğimize karar vererek çalışmaya başladık. Yönetim kurulumuzla birlikte hizmet için bu yola baş koyduk. Aile dediğimiz kutsal müessesede her bireyin ayrı bir görevi vardır. Rotary ailemde onurla tamamladığım başkanlık görevim sırasında yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarım ve üyelerimizle birlikte çok güzel hizmetlere imza attık ve birçok güzel projeyi hayata geçirdik. Rotary, eşi benzeri olmayan farklı bir camiadır. Bunu anlayabilmek için bu felsefeyi özümsemek gerekir. Rotary, insanları fark ettirmeden geliştirir."

Hasoğlu, konuşmasının ardından kulübün Yönetim Kurulu Sekreteri Nil Özveren Aşkın ile birlikte, projelerde emeği geçen Rotary üyeleri ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür plaketi ve eşlerine çiçek vererek, kolye ve başkanlık rozetini 2012-2013 dönem Başkanı Figen Karail'e devretti.

Tarsus Rotary Kulübü'nün yeni dönem başkanı Figen Karail ise, yeni bir dönemin, yeni umutlar ve yeni projeler olduğunu ifade ederek, hep birlikte çıktıkları topluma karşılıksız hizmet yolculuğunda tüm Rotaryanlar'ın yanında olduğunu bildiğini ve bunun kendisine, yönetim kurulu üyesi ve komite üyesi arkadaşlarına güç katacağını dile getirdi.

Devir teslim törenine Rotary kulüplerinin Mersin ve Adana'daki çok sayıda başkan ve yöneticileri de katıldı.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Nurdan Mısırlıoğlu Toros

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber