'Doğa Eğitimi Projesi' ile gelen kafile Bolu'da

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğiyle 'Doğa Eğitimi Projesi' kapsamında, öğretmenleri nezaretinde Ankara'dan Bolu'ya gelen 40 öğrenci, 10 akademisyen ve 9 öğretmenden oluşan 59 kişilik kafile, Bolu Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 12:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyaret esnasında, kafilede bulunan akademisyenler tarafından, gezinin amacıyla ve programın akışı ile ilgili Bolu Belediyesi Başkanı Alaaddin Yılmaz'a bilgi verildi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da Bolu'nun doğal güzellikleri, Bolu Belediyesi'nin çalışmaları ve Bolulu hayırsever merhum İzzet Baysal ve şehre kazandırmış olduğu eserleri hakkında misafir öğrencilere geniş bilgi verdi.

Bolu'nun doğal güzellikleri ve şehrin değerleri ile ilgili bilgilendirmenin ardından gençliğin önemine vurgu yaparak konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı Yılmaz, ?Bizlerin geleceği olan gençlerimizin kararlı olmalarını ve belirledikleri hedefler doğrultusunda yürümelerini arzu ediyorum. Allah, insanı yaratırken öyle bir meziyet vermiş ki istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yok. Hayatınızda birilerine yaslanmak ve ayak bağı olmak yerine kendinize güvenin ve kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin. Bunun için de başarıyı yakalayacak şekilde çalışmalar sürdürün.? dedi.

Konuşmaların ardından, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ziyarete gelen öğretmen ve öğrencilere Bolu'ya özgü çeşitli hediyeler takdim ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber