Bolu'da 'Ahi Duası' yapıldı

Bolu Müftülüğü ve Yukarı Çarşı Koruma ve Güzelleştirme Derneği'nin katkılarıyla her hafta cuma günü, saat 09.00'da esnafında katılımıyla toplu olarak yapılan Ahi Duası, Yıldırım Beyazıt'ın yaptırdığı tarihi Yıldırım Beyazıt Camii yanında gerçekleştirildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Ahi Duası'na Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Müftüsü Mehmet Şahin ve Kızılay Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka da katıldı.

Dua öncesi Kızılay Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka, kan bağışının önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı. İka konuşmasının devamında yukarı çarşı esnafını ve vatandaşları gönüllü kan bağışında bulunmaya davet etti.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ?Yukarı Çarşı esnafının birlik ve beraberlik içerisinde dernekleşmesi ve bu dernek sayesinde de birlikteliği devam ettirmesi bizim için son derece önemli. Bu dua programının alt yapısını oluşturan sizlerin bunun karşılığını ve bereketini çalışma hayatınızda görmenizi Allah' dan niyaz ediyorum.? dedi.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Mehmet Şahin tarafından 'Ahilik Duası' yaptırılarak semaya uzanan eller hep birlikte amin dedi. Duanın ardından katılımcılara BEH-DER tarafından hazırlanan çeşitli yiyeceklerin ikramı yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber