Başkan Odabaşı, vatandaşları ağırladı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Velihimmetli Mahallesi sakinlerini konuk etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yemekli toplantıda konuşan Odabaşı, göreve geldiği günden bu yana Gölbaşı'na iyi hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi.

Velihimmetli Mahallesi Muhtarı İbrahim Üstünbaş ile Velihimmetli Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Uğur Okman, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na mahallelerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

EMLAKÇILARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilçedeki emlakçılarla da biraya gelerek sorunlarını dinledi.

Başkan Yakup Odabaşı, Mogan Aile Çay Bahçesi'nde ki toplantıda emlakçılarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Başkan Odabaşı kahvaltıda, göreve başladığından bu yana belediye olarak yapılan hizmetleri anlattı. Yerel yönetimlerin çağdaş bir yapıda olması gerektiğini vurgulayan Başkan Odabaşı, çeşitli esnaf gruplarıyla yapılan sohbetlerle, Gölbaşı'nın kalkınması için başlattıkları çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Başkan Odabaşı daha sonra emlakçıların sorunlarını dinledi, görüş ve önerilerini aldı. İmar çalışmalarıyla ilgili bilgilendirilmek istediklerini söyleyen emlakçılara, Başkan Odabaşı, belediye binası girişine birim kurulmaya başlandığını ve artık bütün bilgileri buradan kolayca öğrenebileceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber