İntikamın böylesi

Fethiye'nin Bozyer köyünde kızlarının kaçırdığını öne süren ailenin, şüphelendikleri aileye ait evini kundakladıkları iddia edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 13:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; kimliği belirsiz iki kişi Fethiye'nin Bozyer köyüne gelerek Sait Dede Mahallesindeki Mehmet Güzel'e ait evi sordu.

Otomobilden inen kişi Mehmet Güzel'e ait evi öğrendikten yaklaşık 10 dakika sonra evde yangın çıktı. Evde kimsenin olmadığı sırada çıkan yangına ilk müdahale komşulardan geldi. Köy Muhtarı İsmail Avcı Fethiye Belediyesi itfaiye ekibinden yardım istedi.

Fethiye Belediyesi itfaiye ekipleri ile Karaçulha Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede müdahalede bulundu. Evin kapıları kapalı olduğu için camları kırılarak girilen evdeki yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü.

Çevrede paniğe neden olan yangının çıkış nedeni büyük merak uyandırdı.

Gördü tanığı Gülhan Zor isimli bir vatandaş, "Otomobille gelen kişiler, Mehmet Güzel'e ait evi sorup öğrendikten 10 dakika sonra yangın çıktı. Muhtemelen kundaklama olabilir" dedi.

Mehmet Güzel'in kardeşi Ercan Güzel ise, "Bu bir kundaklama olayıdır. Bir kişi ağabeyimin evini soruyor. 10 dakika sonra yangın çıkmış" dedi.

Bozyer Köyü Muhtarı İsmail Avcı ise, "Evin kundaklanma ihtimali var. Evin sahibi yaylada oturuyor. Kızını kaçırıldığını iddia eden bir kişi gelerek Mehmet Güzelin evini sorup 10 dakika sonra yangın çıkıyor" dedi.

Yangında Mehmet Güzel'e ait evinin içindeki tüm eşyalar tamamen kül oldu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber