Kocasinan'da son bir yılda 21 milyon liralık yol ve asfalt

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, büyüyen, gelişen ve genişleyen belediye hizmet alanına paralel olarak son bir yıl içinde 21 milyon liralık yol yapıp asfalt kapladıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 13:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hizmet sunulan her noktada kapasite artırdıklarını vurgulayan Bekir Yıldız, "Bilindiği gibi belediyemizin sınırları 7 kat büyüdü. Yeni mahallelerimiz oldu. Büyüyen, gelişen ve genişleyen coğrafyamıza paralel olarak yaptığımız her hizmet noktasında kapasitemizi artırıyoruz." dedi.

Yıldız, "Kocasinan Belediyesi sınırları içinde son 3 yılda imar faaliyetleri süratli bir artış gösteriyor. İmar hareketinin artması diğer faaliyetlerimizi de artırıyor. Özellikle yeni yolların açılması, mevcut yıpranan yolların yenilenmesi konusunda büyük gayret gösteriyoruz. 500 tonluk ısıtmalı asfalt tankı yaparak kapasitemizi üst düzeylere taşıdık. Çok miktarda üretip kısa zamanda daha fazla asfalt kaplama imkanına sahibiz. Artan kapasitemize paralel olarak son bir yılda 21 milyon liralık yol yapıp asfalt kaplayıp kendi rekorumuzu kırdık." şeklinde bilgiler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber