Güler'in danışmanı: Kazada kaburgası kırıldı

AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'in Danışmanı Barış Kıranta, kaza geçiren Güler'in bir kaburgasının kırıldığını açıkladı. Sağlık durumu konusunda endişe edilecek bir durumun olmadığını ifade eden Kıranta, Güler'in hayati tehlikesinin olmadığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2012 08:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ'ın kızının düğününden gelirken Ankara - Aksaray karayolunun 100. kilometresinde trafik kazası geçiren Güler'in kaburgasının kırıldığı belirtildi. Danışmanı Kıranta, olayla ilgili olarak Güler'in kaldığı Bayındır Hastanesi önünde gazetecilere konuştu. Kıranta, Güler'in vücudunda ödemler oluştuğunu anlattı. Sağlık durumunun iyi olduğuna dikkat çeken Kıranta, Güler'in hayati tehlikesinin olmadığının altını çizdi. Kıranta ayrıca Güler'le aynı araçta bulunan şoförü ve korumasının da hafif yaralandığını kaydetti.

Kıranta, kazayı şöyle anlattı: ?Abdurrahim Akdağ'ın kızının düğün töreninden dönerken Aksaray'dan Ankara istikametine yaklaşık 100. kilometrede stabilize yoldan kontrolsüz çıkan bir araca çarpma suretiyle kaza oldu. Yoldan çıkıyorlar. Bir kum birikintisine saplanıyorlar. Orada koruması, şoförü ve kendisi yaralanıyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber