Cemal Yeşilyurt'tan selzedelere yardım

Samsunlu işadamı ve Yeşilyurt Grup Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt, selden zarar gören vatandaşlar için TSO ve TB'nin başlattığı kampanyaya 200 bin TL nakdi yardım ile 2 bin kişiye gıda yardımında bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 13:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Samsun Ticaret Borsası (TB)'nın, yaşanan sel felaketinden dolayı zarar gören vatandaşlara destek olmak amacıyla başlattıkları yardım kampanyasına ilk destek işadamı Cemal Yeşilyurt'tan geldi.

Yeşilyurt Grup Onursal Başkanlığı'nı yapan Cemal Yeşilyurt, selzedeler için açılan ?Samsun TSO Sel Felaketi Yardım Hesabı'na 200 bin TL yatırdı. Yeşilyurt ayrıca, 2 bin kişiye dağıtılmak üzere gıda paketi hazırlattı.

TSO başkanı Murzioğlu ve TB başkanı Sinan Çakır, selzedeler için başlattıkları yardım kampanyasına nakdi ve ayni yardımda bulunarak ilk desteği veren Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt'a teşekkür etti. İşadamı Cemal Yeşilyurt'un sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde bugüne kadar eğitimden, sağlığa önemli katkılar sağladığını ifade eden TSO Başkanı Murzioğlu ve TB Başkanı Sinan Çakır, ?Cemal ağabeyimiz bir kez daha ağabeyliğini gösterdi. Kendisine gösterdiği hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Cemal ağabeyimizin gösterdiği duyarlılığı tüm halkımızdan bekliyor ve kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber