SGK eski il müdürünün oğlu öldürüldü

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) eski İstanbul Bölge Müdürü İlyas Yılmaz'ın oğlu Çağrı Mustafa Yılmaz (32), Arnavutköy'de vurularak öldürüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arnavutköy Anadolu Mahallesi Necip Fazıl Caddesi üzerinde bulunan Aşık Veysel İlköğretim Okulu bahçesinde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti; okulun istinat duvarı ihalesini alan Çağrı Mustafa Yılmaz, okul bahçesi içinde kendisine yaklaşan bir kişi tarafından vuruldu. Çağrı Mustafa Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, saldırganın okul bahçesinden yaya olarak kaçtığını öğrendi. Güvenlik ve mobese kameralarını inceleyen ekipler saldırganın Şirince Köprüsü üzerinde 34 GU 4891 plakalı otomobile bindiğini tespit etti. Şüphelinin araçla yakınlarda bulunan ormanlık alana kadar gittiğini ve otomobilden inerek uzaklaştığı ifade edildi. Şüphelinin silah zoruyla araca bindiği belirtilirken, şoför Z.K.'nın olaydan hemen sonra karakola giderek şikayetçi olduğu belirtildi.

Yapılan soruşturma kapsamında şüpheli C.Ç.'nin (48), Çağrı Mustafa Yılmaz'ın yanında çalıştığı tespit edildi. C.Ç.'nin patronu olan Çağrı Mustafa Yılmaz'ı 2000 bin lira zarara uğrattığı ve bu yüzden işten çıkarıldığı öğrenildi. İşten çıkarılmasını hazmedemeyen C.Ç.'nin olaydan bir önce inşaat alanına gelerek beton kalıplarını almak istediği ve ikili arasında tartışma yaşandığı ortaya çıktı.

Çağrı Mustafa Yılmaz'ı vurarak olay yerinden kaçan C.Ç.'nin arandığı ve olayla ilgili çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber