SBS'de Antalya birincileri Toros ve Körfez'den çıktı

Antalya'da hizmet veren Toros Eğitim Kurumları ve Körfez Dershanesi SBS'ye damgasını vurdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toros Eğitim Kurumları ve Körfez Dershanesi'nde eğitim gören 5 öğrenci 8. sınıf SBS sınavında 500 tam puan alarak Antalya birincisi oldu.

Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi çerçevesinde, ilköğretim okulları 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı seviye belirleme sınavı sonuçları açıklandı. İlköğretim 8. sınıflar düzeyinde en fazla 500 tam puan alan öğrencilerin çıktığı okullar listesinde Toros İlköğretim Okulu ve Toros Akdeniz İlköğretim Okulu yer aldı. Her iki okuldan 5 öğrenci 500 tam puan alarak Antalya birincisi ve Türkiye derecesi elde etti. Ayrıca Toros'ta eğitim gören 11 öğrenci de 1 yanlış yaparak dereceye girdi.

Toros Akdeniz İlköğretim Okulu Müdürü Hüdayi Başın konu ile ilgi düzenledikleri basın toplantısında başarının tesadüf olmadığını, bu rakamların çalışmanın ürünü olduğunu ifade etti. Öğrencilerin yıl içinde yapılan eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra yaz ve kış çalışma kamplarına da katıldığını söyleyen Başın, ?Tüm öğretmenlerimiz saat kavramı olmadan çalıştı ve her bir öğrencinin üzerine de tek tek durdu. Ayrıca geçen senede 7 öğrencimizde 500 tam puan alarak Antalya'nın ve Türkiye'nin gururu oldu.? dedi.

Öğrenci ailelerine de teşekkür eden okul müdürü Başın, Toros Eğitim Kurumları'na güvenen velilerin boşuna olmadığını, özverili öğretmen ve idareci kadrosu ile başarının gelenek haline geldiğini bir kez daha gözler önüne serdiklerini açıkladı.

Körfez Dershanesi'nde başarmanın çok kolay olduğunu vurgulayan Dershane Müdürü Zafer Güçlü, kurum olarak bu yıl çok önemli bir başarıya imza attıklarını, 8. sınıf puanına göre 5 öğrencilerinin 100 soruya 100 doğru cevap vererek 500 tam puan aldığını vurguladı.

Toros Eğitim Kurumları ve Körfez Dershaneleri'nde eğitim gören ve 500 tam puanı alan Ahsen Asilkan, Süleyman Furkan Değerli, Fatma Nur Dumlupınar, Berk Dönmez ve Hatice Irmak Erözeren düzenlenen törenlerle çeşitli hediyeler aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber