Bir darbe de gümrük kaçakçılarına

Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı çalışmada, D-400 Karayolu Birecik Köprüsü çıkışında bir kamyonette 1 ton gümrük kaçağı çay ele geçirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konuyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin, Gaziantep'in Karkamış ilçesinden gümrük kaçağı çay girişi yapıldığı bilgisine ulaşması üzerine yapmış oldukları çalışmada, D-400 Karayolu Birecik Köprüsü çıkışında durdurdukları Gaziantep plakalı bir kamyonette yaptıkları aramada 1 ton gümrük kaçağı çay ele geçirdi. Konu ile ilgili M.B. (44) ve A.B. (22) isimli şahıslar gözaltına alınıp araca el konuldu.

Ayrıca, yine aynı konu ile alakalı yapılan ayrı bir takipte, Gaziantep plakalı bir kamyonet D-400 yolu üzerinde durduruldu. Nizip Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile yapılan ortak operasyonda ise 1,5 ton gümrük kaçağı çay ele geçirildi. Bu olayla ilgili A.K. (29) isimli kişi gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, her türlü kanun dışı olay ile ilgili mücadelenin devam edeceğini söylediler. Her iki olayla ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber