Ünye'de festival etkinliğinde 115 çocuk sünnet ettirildi

18. Uluslararası Ünye Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında 115 çocuk sünnet edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 10:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu'nun Ünye Belediyesi ve Fahri Çalışanlar Derneği'nin organizesi ile yapılan toplu sünnet şöleni Yunus Emre Parkı'nda düzenlendi. Fahri Çalışanlar Derneği Başkanı Fahrullah Yaldırak, törende yaptığı konuşmada ?Müslüman erkekleri üç büyük etaptan geçmektedir. Bunlar sünnet, askerlik ve evlilik. Bunlardan ilki olan sünnet olma dinimizde de ifa ettiğimiz önemli görevlerden bir tanesidir. Ünye Belediyesi ile beraber yaptığımız bu etkinlikte 115 miniği sünnet ettirdik.? dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise ?Festival kapsamında birçok etkinlik yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi de erkeklerin hayata ilk adımını attığını kabul ettiği, dinimizin de önemli bir görevlerinden sayılan sünnet olayıdır. Bu yavrularımızın da her yıl sünnet olma durumlarını üstlenmekten memnuniyet duyuyoruz. Bu konuda bizlere emek veren Fahri Çalışanlar Derneği'ne ve Başkanı Fahrullah Yaldırak'a, Ünye Devlet Hastanesi ve Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi yetkililerine ve doktorlarına çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Toplu sünnet şöleni sonrasında sünnet olan çocuklara kol saati hediye edildi. Ardından toplu sünnette emeği geçen hastane yetkililerine ve doktorlarına plaket takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber