Muhtarlardan 'yol' talebi

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Aksakal, Beştepe ve Yalıntaş köyü muhtarları, ortak bir açıklama yaparak köylerinde asfaltlama çalışmalarında bulunulması çağrısında bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş İl Özel İdaresi'nin resmi internet sitesinde; 'İl Özel İdare Hizmet Haritası'nda, Türkveren ile Aksakal arasındaki yolun asfalt olarak görüldüğüne dikkat çeken Aksakal Köyü Muhtarı İsmail Aslan, bu yola Cumhuriyet tarihinde hiç asfalt dökülmediğini ifade ederek, yolun asfaltlanması çağrısında bulundu.

Beştepe Köyü Muhtarı İsmail Al ise, İl Özel İdaresi ve köydes'ten köylerine otomatik klorlama cihazı takıldığını hatırlatarak, "Beştepe'ye aynı zamanda içme suyu deposu inşa edildi. Bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak köylerimizin yolu son derece bozuk vaziyette. Özellikle Yağmurlu havalarda araçlar yolda kalıyor. Buda en çok taşımalı eğitim gören öğrencilerimizi mağdur ediyor" dedi.

Yalıntaş Köyü Muhtarı Mehmet Yolcu da, "Kavaktapa-Yalıntaş arası stabilize yolumuz için ciddi bir malzemeli bakıma ihtiyaç duyuluyor. Şuanda iş mevsiminin ortasındayız. Bu hizmetin vakit geçirmeden yapılmasını bekliyoruz. İl Özel İdaresi'nin resmi internet sitesinde yer alan haritada, Türkveren ile Aksakal arasındaki yolumuz asfalt olarak görülüyor. Bu yolu bugüne kadar asfalt yapımı olmadı. Haritada asfalt görünen yola asfalt yapılmasını talep ediyoruz" ifadesini kulandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber