Genç Liderler Akademisi'nde öğrenciler Orhan Kılıç ile buluştu

Batman Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ile Süleyman Şah Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi'nin ortaklaşa organize ettiği Genç Liderler Akademisi programı oyuncu Orhan Kılıç'ın katılımı ile gerçekleşti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ile Süleyman Şah Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi'nin ortaklaşa organize ettiği İngilizce yaz kursu kapsamında Genç Liderler Akademisi Programları devam ediyor. Program süresince gençler arasında beraber yaşama kültürünün gelişmesi, katıldıkları spor, sanat ve kültürel faaliyetlerle gençlerin kabiliyetlerinin geliştirilmesinin yanısıra Genç Liderler Akademisi programıyla liderlik özelliklerinin açığa çıkması amaçlanmakta. Program süresince öğrencilere 250 saatlik yoğunlaştırılmış ingilizce eğitimi verilecek.

Proje kapsamında dördüncüsü yapılan program Süleyman Şah Üniversitesi Kartal Hayriye Dumankaya Yerleşkesi Konferans Salonu'nda oyuncu Orhan Kılıç'ın katılımı ile gerçekleşti. Orhan Kılıç dizi çekimi esnasında yaşadıklarından yola çıkarak Mardin'deki hatıralarına, bölgenin sahip olduğu farklı kültür yapısına ve konukseverliğine değindi. Mezopotamya'nın beşiği olan Mardin, Batman ve Diyarbakır gibi şehirlerimizin kültür zenginliğine dikkat çekerken bölge halkının birlikte yaşamaya olan inancına ve samimiyetine programdaki öğrencilerle biraraya gelince bir kez daha şahit olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber