Turistler hırsızlık yaparken kameraya yakalandı

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bir eczaneye gelen biri kadın 2 turist, güneş kremi, kulak ilacı ve kasadan 100 Euro çaldı. Hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 23:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Side Beldesi'nde yanındaki kadınla eczaneye alışveriş için gelen bir erkek turistin yaptığı hırsızlık, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, turistin incelemek amacıyla eline aldığı güneş kremini şortunun içine sakladığı yer alıyor.

Bir süre sonra dışarı çıkan turistin eczaneye gelen başka bir turistin ardından yeniden içeri girdiği görülüyor. Eczanede çalışan görevliye çeşitli ilaçlar soran erkek turist, görevlinin arkasını dönmesi üzerine el çabukluğu ile kasadaki 100 Euro'yu alarak cebine koyuyor. Bu hırsızlık anı da kameralar tarafından kaydedildi. Kamera kayıtlarında turistin daha sonra alışveriş yapmadan eczanede ayrıdığı görülüyor.

Hırsızlık, eczane çalışanı Selver Üçbilek'in kasadaki 100 Euro'nun yerinde olmadığını fark etmesiyle ortaya çıktı. Güvenlik kameralarını inceleyen Üçbilek, turistin eczaneden hırsızlık yaptığını tespit etti.

Selver Üçbilek turistin bir kulak ilacı, güneş kremi ve 100 Euro çaldığını belirterek, kolunda bileklik olmadığı için hangi otelde kaldığını belirleyemediklerini söyledi. Üçbilek, daha önce de bir Rus turistin benzer şekilde hırsızlık yaptığını kaydetti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber