Batman'da 3 ayrı trafik kazası: 12 yaralı

Batman'da hafta sonu meydana gelen 3 ayrı kazada 12 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman'daki değişik hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Batman Siirt çevre yolunda iki aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralıları özel bir hastaneye götürdü. Yaralananlardan Cengiz Taş, A.Kerim Çelik ve Esat Aydın'ın durumunun iyi olduğu, Yusuf İslam Üzümcü ve Hasan Çoğan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Durumu ağır olan yaralıların Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Kozluk'a bağlı Kaletepe köyü girişinde bir traktör ile otomobilin kafa kafaya çarpması sonucu otomobil ve traktörde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralanan, Şerif Kaplan, Ali Çiçek, Yılmaz Kaplan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan bir kişinin ağır durumun ağır olduğu belirtildi.

Batman'ın Hasankeyf ilçesine bağlı Demirbilek (Meymuniye) köyü yakınında virajı alamayan tuğla yüklü TIR yan tarafında bulunan minibüsün üzerine düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Minibüsün içinde bulunan Yaşar Orhan, M. Sait Kalkış ve Vasfi Gönül yaralandı. Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber