Sığındığı fabrika yatakhanesinde hayat mücadelesi veriyor

Mersin'de yaklaşık 10 yıl önce düşerek ayağını ve kalçasını kıran epilepsi hastası Sebahattin Özer, sığındığı bir fabrikanın yatakhanesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yerinden kalkamayan Özer, kendisine uzanacak yardım eli bekliyor.

Selahattin Özer, 4 bin 500 gün sigortası olmasına karşın malulen emekli olamadığı gibi müracaat etmesine rağmen evde bakım hizmetlerinden de faydalanamıyor.

Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu kavşağındaki bir demir çekme fabrikasının yatakhane bölümünde eşi ile kalan Sebahattin Özer'in (46) hayat mücadelesi yürek burkuyor. Özer hayırseverlerin ve devletin kendisine yardımcı olmasını bekliyor. 4 bin 500 gün sigortası olmasına rağmen malulen emekli olamayan Özer, eşinin almak istediği evde bakım ücreti içinde şu ana kadar bir sonuç alamadığını kaydetti.

Özer, ?Ya beni tekrar hastaneye yatırıp tedavi ettirsinler, ya da malulen emekli olmak istiyorum. Askerde oğlum var ona bir senedir para gönderemiyorum. Devlet büyüklerimizin elimden tutmalarını istiyorum.? diye konuştu.

Eşi Naciye Özer ise hayır severlerin ve yakınlarının destekleriyle hayatlarını sürdürdüklerini ifade etti. İşçilerin kaldığı yere sığındıklarını anlatan Özer, dışarıdan gelen yardımlarla geçinmeye çalıştıklarını anlattı. Evde bakım parası almak için başvurduklarını dile getiren Naciye Özer, ?Kış boyu inceleme yapmaları için yetkilileri bekledik ama kimse gelmedi. Birilerinin bize yardım etmesini istiyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber