Tüfekle vurulan gencin yakınları saldırganların serbest kalmasına tepki gösterdi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde tartıştıkları genci pompalı tüfekle ağır yaralayan 2 kişi serbest bırakıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2012 12:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vurulan gencin yakınları, "Kardeşimiz ağır yaralı haldeyken zanlıların elini kolunu sallayıp serbest gezmesini anlamak mümkün değil." diyerek karara tepki gösterdi.

Olay, 13 Temmuz Cuma günü, Siteler Polis Karakolu yakınlarındaki bir lokantada yaşanmıştı. Kırklareli'nden akrabalarının yanına gelen 16 yaşındaki Ali Yiğit, burada yemek yerken yanına B.A. (18) ile T.B. (20) geldi. İddialara göre, iki genç, Yiğit'e "Burada ne işin var, bir daha seni burada görmeyelim" diye tehdit etti. Yiğit'in karşılık vermesi üzerine tartışma çıktı. Bunun üzerine B.A. ile T.B. pompalı tüfekle gelerek Yiğit'e ateş açtı. Fişek isabet etmedi, bunun üzerine biri Yiğit'e sandalye ile saldırdı. Yere düşen gence pompalı tüfekle ateş açan saldırganlar, Ali Yiğit'i yaraladı.

Ayaklarına açılan ateş sonucu ağır yaralanan Ali Yiğit, Ceyhan'daki ilk tedavisinin ardından ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gencin tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Olayın ardından polisin gözaltına aldığı iki kişi ise Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece serbest kaldı.

Yiğit'in yakınları, gözaltına alınan iki zanlının serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Yakınları, "Ortada pompalı tüfekle kasten bir saldırı var. Ölmesi için ateş açılmış. Adaletin tecelli etmesini istiyoruz. Doktorlar, ayağının kesilebileceğini söylüyor. Bunun hesabını kim soracak" diyerek zanlıların tutuksuz yargılanmalarına tepki gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber