Elektirik kontağından çıkan yangın, bir iş yerini küle çevirdi

Adana'da elektrik kontağından çıkan yangın, bir iş yerini külü çevirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2012 20:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maddi hasarın büyük olduğu yangında bir işçi de dumandan zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesindeki Ziyapaşa Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda bir oto servisinde yangın çıktı. Aşırı derecede ısınan elektrik kablolarının alev alması sonucu çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın, iş yerinin çatısını da sardı.

İş yeri çalışanları, yangını kendi imkanları ile söndürmeye fırsat bulamadan alevler, iş yerinin dört bir yanına yayıldı. Yangında bir iş yeri çalışanı dumandan zehirlendi. Zehirlenen işçiye olay yerine gelen sağlık görevlileri anında müdahale etti. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Tedaş'tan gelen ekipler de, işletmenin elektriğini kesti. İtfaiyenin müdahalesi sonucunda yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle oto servisinde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yoğun duman nedeniyle zehirlenen işçinin, herhangi bir sağlık sorununun olmadığı ve ayakta tedavi edildiği kaydedildi.

Oto servisinde çalışan işçiler, yangının elektrik kontağından çıktığını belirterek, "Yangın kısa sürede her yeri sardı. Söndürmeye fırsat dahi bulamadık. İşy erinde bulunan bütün malzemeler yandı. Maddi zarar çok büyük" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Adana

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber