Pompacıyı darp eden polis memuruna 7 ay 15 gün hapis cezası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 11:35, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Antalya'da bir akaryakıt istasyonunda çalışan pompacıyı darp ettiği iddiasıyla yargılanan polis memuru, ''Kasten yaralama'' suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası ve 29 gün adli para cezasına çarptırıldı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde müşteri olarak geldiği bir akaryakıt istasyonunda çalışan Derviş Mehmet Alparslan'ı darp ettiği öne sürülen Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Cengiz Acay'ın yargılanmasına 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Mahkeme heyeti, pompacıyı dövdüğü iddia edilen polis memurunu ''Kasten yaralama'' suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası ve 29 gün adli para cezasına çarptırdı. Polis memuruna küfrettiği iddia edilen pompacı Alparslan'a ise yargılama sonucunda 87 gün adli para cezası verildi.

Antalya'da 3 Ağustos 2011'de meydana gelen olayda bir akaryakıt istasyonuna gelen polis memuru Cengiz Acay, kendisiyle geç ilgilendiğini öne sürdüğü pompacıyı darp etmiş, pompacı, Atatürk Devlet Hastanesi acil servisinden 3 gün, plastik cerrahi servisinden ise 7 gün iş göremez raporu almıştı. Olayın görüntüleri de akaryakıt istasyonundaki güvenlik kameralarına yansımıştı.

Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber