Bahar, şoför esnafının sorunlarını anlattı

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar, şoför esnafının sorunlarını Milletvekili Ercan Candan'a anlattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 23:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, beraberinde Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partili yöneticiler ile birlikte Şoförler ve Otomobililer Odası Başkanı Osman Bahar'ı ziyaret etti.

Ziyarette esnafın sorunlarını aktaran Başkan Bahar, şöyle dedi:

"Bu gün gelinen noktada 11 bine yakın işçi sayısının düşmesinden dolayı, taksici ve dolmuşçu esnafına çok büyük sıkıntı oldu. Bu sıkıntılarımız TTK'ya bağımlı olan ilimizde başka bir sistem olmadığından dolayı gün geçtikçe daha da artıyor. Şimdi burada sıkıntımızdan bir tanesi de dolmuşçu esnafına halk otobüslerinin verilmemesi ilimizde büyük bir sıkıntı. Artık dolmuş tabir ettiğimiz küçük araçlar kaldırılıp daha modern araçlarla dolmuşçu esnafına bu iş yaptırılmıyor. Belediye Başkanımızla bu konuda istişare yaptık ama onlar bu konuda ihale düşüncesi içindeler. Odamızı sorunlu bir şekilde buradan aldık. Burada bir takım usulsüzlüklerden dolayı problemlerimiz oldu. Bu kurum sadece TTK'ya hiç alakası olmadan 1.5 milyona yakın para borçlandırılmış. Odamız zaten aldığımızda 3.5 milyon kurumlara faizi devam etmekle beraber borçla aldık. Şimdi odaların gelirleri düştü. Bu borcun altında biz boğulduk. Haddimiz olmayarak bir şey istiyoruz. TTK'ya ödemekte çok büyük çektiğimiz borcumuz konusunda bize nasıl yardımcı olabilirsiniz?"

Kendisinin şoförcülükten geldiğini ifade eden Ak Parti Milletvekili Ercan Candan ise şoför esnafının sorunlarına yardımcı olabilmek için gerekli gayreti göstereceğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber