Fiber teknolojisi Afyonkarahisar'da yaygınlaşıyor

Türk Telekom Afyonkarahisar İl Müdürlüğü, abonelerine yüksek internet erişim imkânı sağlayan fiber teknolojisini sunmak için alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Temmuz 2012 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom Afyonkarahisar İl Müdürü Ahmet Ali Gedik, fiber hizmetin saniyeler içinde dosyaları bir başka yere ulaştırma imkânı sağladığını söyledi. Projede evlere kadar fiber optik kablo çektiklerini belirten Gedik, ?Tüm müşterilerimizin fiber özlemini bitirme yönündeki hedefini gerçekleştirebilmek için tüm ekiplerimiz sahada yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Fiber uygulamaları sayesinde Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde müşterilerimiz iletişimde en üst sınırlara erişen hız ve kapasiteler ile tanışacaktır. İhtiyaç duydukları dosyaları istedikleri yerlerden istediklere yerlere saniyeler mertebesinde iletme imkânı bulacaklardır.? dedi.

Afyonkarahisar merkezin sadece bir kısmında bu sene içerisinde uygulanacak ve servise alınacak yaklaşık 200 sistem için 50 kilometrelik bir hat döşeneceğini belirten Gedik, Organize Sanayi ve Uydukent semtinde de tesis ve evlere sistemin ulaştırılacağını belirtti.

Proje ile müşteriye daha yüksek hızlarda ve isteyenlere sınırsız kapasitelerde dünya standartları üzerinde daha kaliteli hizmet sunulabilmeyi amaçladıklarını ifade eden Gedik, ?FiberkenTT en son ve en gelişmiş teknolojidir. Bu teknolojiyle verilen hizmetler asrın yenilikleri olarak tüm gelişmiş dünya ülkeleri ile birlikte ülkemizde ve Afyonkarahisar'da vatandaşlarımıza sunmanın mutluluğu içindeyiz. Bu uygulama ile müşteriler işyerleri ve evlerinde kullandıkları ev ve iş telefonlarının daha kabiliyetli hale gelmekle beraber fibernet, hipernet gibi ürün ve tarifeler ile birlikte yüksek hızda internet, Tivibuev ve metro ethernet gibi hizmetler sunulabiliyor olacaktır. Bu yeni şebeke teknolojisi ile bireysel tarifelerde 100 MB'ye kadar hızlı interneti müşterilerimize sunmaktayız." diye konuştu.

Güvenli internetin artık vatandaşın bir parçası haline geldiğini belirteni Gedik, internetin güvenli ve hızlı olmasının yaşamda, e-ticaret uygulamaları ve bankacılık işlemlerinde güvenlik ve konforu sağlayacağını anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber