Eyüp'de kaza: 4 yaralı

Eyüp ?de yoldaki bozuk zemin üzerinden geçerken kontrolden çıkan bir otomobil karşı şeritten gelen kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 01:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza dün 17.30 sıralarında Alibeyköy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Gürkan Avcı yönetimindeki 34 GB 6422 plakalı otomobil, cadde üzerindeki bozuk yolda kontrolünü kaybetti. Refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil, karşı şeritten gelen Yusuf Aytekin yönetimindeki 34 UR 6767 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Gürkan Avcı ile birlikte otomobilde bulunan Fatih Tuna ve ismi öğrenilemeyen bir arkadaşı yaralandı. Kamyon sürücüsü ise şöför mahallinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Yusuf Aytekin ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza sebebiyle cadde üzerinde trafik bir süre durdu.

Kaza yapan otomobilden hafif yaralı olarak çıkan Fatih Tuna, ?Yolda bir bozukluk vardı. Keskin virajdan dönerken dengemizi kaybettik ve kontrolümüzü sağlayamadık.? dedi.

Çevredeki vatandaşlar ise, aynı yerde daha öncede kazaların olduğunu, yetkililerin yolla ilgili bir düzenleme yapmasını isteyerek duruma tepki gösterdi.

Kazaya karışan araçların çekilmesiyle yol tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber