Dalaman'da trafik kazası: 3 yaralı

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde Havalimanı Yolu Üzeri'nde meydana gelen kazada kavşaktan anayola çıkan motosiklete Havalimanı'ndan yolcu alıp Marmaris'e gitmekte olan tur otobüsü çarptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2012 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada motosiklette bulunan biri çocuk 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Bülent Kasımoğlu (36) ve Selma Kasımoğlu (34) çifti yanlarına 6 yaşındaki yeğenleri Şahin Kasımoğlu'nu da alıp Dalaman'a bağlı Kapukargın Köyü'nde bulunan kükürtlü suya girmek için evlerinden 48 D 6596 plakalı motosiklet ile yola çıktı. Bülent Kasımoğlu idaresindeki motosikletle 3 kişi evlerinden ayrılan aile 104 Evler kavşağından Dalaman Havalimanı Yolu'na çıkmak istedi. Kontrolsüz bir şekilde yol yapım çalışması nedeni ile çift şeride düşürülen Havalimanı Yoluna çıkmak isteyen motosiklete Dalaman Havalimanı'ndan Marmaris'e gitmekte olan Yüksel Sansar idaresindeki 43 KU 905 plakalı tur otobüsü çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Bülent Kasımoğlu, Selma Kasımoğlu ve Şahin Kasımoğlu yaralandı. Olayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansları yaralıları Dalaman Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan 6 yaşındaki Şahin Kasımoğlu'nun kafasından darbe aldığı ve sol ayağının kırık olduğu tespit edildi. Diğer yaralı Selma Kasımoğlu'nun da kafasından darbe aldığı ve durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunan Selma Kasımoğlu ile Şahin Kasımoğlu Fethiye Esnaf Hastanesi'ne sevk edildi.

Motosiklete çarpan tur otobüsünde bulunan rus turistler ise olay yerine gelen başka bir otobüs ile Marmaris'e gönderildi.

Meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber