Toptancı esnafından Zihni Aldırmaz'a ziyaret

Adana Gıda Toptancıları Derneği Başkanı Kazım Bozan ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri Mehmet Karcı, Mustafa Turgut, Muzaffer Boynueğri, Diyap Algan, Şehmus Kayapınar, Yusuf Şenkal ve Ali İnanç olduğu halde Zihni Aldırmaz'ı ziyaret eden Dernek Başkanı Bozan, faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Bozan, Adana'da 250 gıda toptancısı bulunduğunu ve bu sektörde bin 500 kişi çalıştığını söyledi.

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın hizmetlerini takdirle takip ettiklerini kaydeden Kazım Bozan, ?Allah sizden razı olsun. Sitemizde yaptığınız hizmetlerden bütün esnafımız memnun.? şeklinde konuştu.

Akıllı Dokunuş Projesi kapsamında yapılan iyileştirmeleri de memnuniyetle karşıladıklarını kaydeden Bozan, ?Bu hizmetiniz ve ?Ortak Akıl, Ortak Başarı' söyleminiz çok hoşumuza gidiyor. İnşallah bundan sonra da Adana için çok yararlı hizmetler yaparsınız.? dedi.

Ziyaret nedeniyle Bozan'a teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da Adana'nın her yerine eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını vurguladı. Aldırmaz, Adana için çok önemli projelerinin bulunduğunu, yaşama geçirmek için çaba gösterdiklerini ve bunda da çok büyük aşama kaydettiklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber