Türel: Batı Çevre Yolu'nu devlet yapacak

AK Parti Antalya Miletvekili Menderes Türel, Batı Çevre Yolu'nun devlet tarafından yapılacağını, yolun Karayolları tarafından 6 ayda tamamlanabileceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 11:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Menderes Türel, AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eciş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği (KONYSİAD)'ni ziyaret etti. Ev sahibi KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, konuk heyete, bölgenin öncelikli sorunlarına ilişkin bilgi verdi. Öncelikli sorun olarak Batı Çevre Yolu'nu gördüklerini aktaran Kaplan, kendilerini, sorunu hangi belediyenin veya resmi kurumun çözeceğinden öte, bir an önce çözülmesinin ilgilendirdiğini ifade etti.

Batı Çevre Yolu'nun, CHP'li belediye Konyaaltı ile Büyükşehir arasındaki anlaşmazlık neticesinde açmaza girdiğini belirten Menderes Türel, yol konusunda müjde verdi. İki belediyenin işi çözememeleri ve sürüncemeye bırakmaları sonucu geçen 90 günlük yasal sürecin ardından Batı Çevre Yolu'nun devlet tarafından yapılacağının altını çizen Türel, Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yasal sürecin başladığını ve 6 ay gibi bir sürede yolun tamamlanabileceğini açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber