Electro World, Türkiye'deki 33. mağazasını Antalya'da açtı

Electro World Türkiye, 33'üncü mağazasını Antalya'da açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Firma, bu yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 45 mağazaya ve 2 bin 500 kişilik istihdama ulaşmayı hedefliyor.

Electro World'un yeni mağazası, bu sabah saat 06.00'da kapılarını açtı. 2 bin 500 metrekareyi aşan yeni mağazanın açılışına ilgi gösteren Antalyalılar, özel fiyatlar ve satın alma kolaylıklarından faydalandı.

Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, ?Yaz demeden, sıcak demeden temmuz ayındaki 3'üncü mağaza açılışımızı Antalya'da gerçekleştirdik. Güzel Antalya'nın gelişen ve önemli bir merkezi olan Kepez ilçesindeki mağazamızı tüm Antalyalıların hizmetine açtık. Türkiye çapındaki 33'üncü mağazamız olan Kepez Erasta AVM mağazamız ile istikrarlı ve planlı büyümemizi sürdürmeye devam ediyoruz.? açıklamasını yaptı. Özbek, 2012'de Electro World Türkiye olarak 2012'de mağaza sayılarını 45'e ulaştırmayı, satış alanlarını 80 bin metrekareye ulaştırmayı, istihdamlarını ise 2 bin 500'e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Açılışını, sahurdan itibaren kapısında sıraya gire bini aşkın Antalyalı müşterisiyle birlikte yapan Electro World, yeni mağazasında 65 farklı elektronik ürün grubunu, yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünü özel indirimli fiyatlarla satışa sundu. Antalyalılar açılış fırsatlarına yoğun ilgi gösterirken, ilk 2 saat içinde 3 binden fazla müşteri mağazayı ziyaret etti. Açılış gününe özel olarak 70'e yakın personelin çalıştığı Electro World mağazasında 21 kasa aralıksız faaliyet gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber