Cansuyu'nun hedefi Afyon'da bin aileye bin gıda paketi ulaştırmak

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ?Yoksula Bayram Yetime Tebessüm' sloganıyla başlattığı Ramazan kampanyasıyla bu yılda yurt içinde ve yurt dışında gerçek muhtaçlara ulaşmayı hedefliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2012 12:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Demir, Cansuyu'nun her Ramazan olduğu gibi bu senede gıda ve kıyafet dağıtımıyla Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ettiğini söyledi. Cansu'yu olarak her yıl olduğu gibi bu Ramazan'da da 65 ülkede yardım faaliyetinde bulunduklarını belirten Demir, ?Afyonkarahisar temsilciliği olarak genel merkezden gelen 100 adet gıda paketi ile Afyonlu hayırseverlerin bağışlarıyla oluşturulan 468 adet gıda paketini Afyonkarahisar merkez ve köyleri olmak üzere ilçelerdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtımını sürdürüyoruz.? dedi.

Mehmet Demir, Beyyazı, Çıkrık beldesi, Bostanlı ve Kozluca köyleriyle, İscehisar ilçesi Seydiler beldesi, Konarı, Cevizli, Sarıçayır, Çatağıl, Karakaya ve Olukpınar köyleriyle, Çobanlar ilçesi Kocaöz beldesi, Kale, Akkoyunlu, Göynük köyleri ile Bayat ilçesi İnpınar, Akpınar ve İmrallı köylerine ulaşarak ihtiyaç sahiplerine 350 adet gıda paketi dağıtıldığını kaydetti.

Demir, hedeflerinin bin gıda paketiyle birlikte bin ailenin kıyafet ihtiyacının karşılamak olduğunu belirtti. Bir gıda paketi değerinin 70 TL, bir kişilik iftar bedelinin de 5-10 TL olduğunu belirten Demir, "Gelin çaresizlikten, kimsesizlikten kurumuş yüreklere, yeryüzünde en son gözü yaşlı mazluma ulaşana dek mübarek köprüler kuralım, umut olalım, onlara can suyu olalım." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber