İş kadınını gasp eden zanlılar tutuklandı

Fatih'te, kendilerini polis olarak tanıttıkları yabancı uyruklu iş kadınını gasp ettikleri öne sürülen zanlılar, aynı numarayı ikinci kez tekrar etmek isteyince yakayı ele verdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 12:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen 4 zanlıdan 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nişanca Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan Azeri uyruklu iş kadını A.H. (50), 24 Haziran tarihinde polise başvurarak, kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından gasp edildiği ihbarında bulundu. A.H. ifadesinde, ?Ellerinde telsiz ve kelepçeler bulunan 4 kişi, kapımı çalarak evde arama yapacaklarını söyledi. Evin her tarafını aradılar ve buldukları 8 bin 500 lira ile kolyemi alarak gittiler.? dedi.

Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıların A.H. ile telefonla irtibat kurup 14 bin lira daha istemeleri üzerine A.H.'yi yönlendirirek randevu vermesini istedi. Ancak şüpheliler, ilk buluşmaya çeşitli bahaneler öne sürerek gelmedi.

Bir ayın ardından önceki gün tekrar iş kadınını telefonla arayan zanlılar, el koydukları kimlik ve ziynet eşyaları karşılığında A.H.'den tekrar para istedi. Teslimat yeri olarak da Fatih'teki bir adrese randevu verildi. Söz konusu yerde önlem alan ekipler, iş kadınından parayı almaya gelen Ensari B.(32), Bişar F.(32), Zafer G.(31), Murat B.(30)'u suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber