15 bin öğrenci, 12 branşta eğitim aldı

Bağcılar Yaz Spor Okulları rekor katılımla tamamlandı. 15 bin öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulları'nda uzman eğitmenler tarafından 12 ayrı branşta eğitim verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 11:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağcılar Belediyesi'nin geleneksel Yaz Spor Okulları bu yıl yoğun katılımla gerçekleştirildi. 15 bin öğrenci 12 ayrı branşta uzman eğitmenler gözetiminde eğitim aldı. Haziran'da bir dönemin ünlü futbolcularının da katılımı ile Mahmutbey Stadyumu'nda başlatılan Yaz Spor Okulları 40 gün boyunca devam etti.

Mahmutbey Stadyumu başta olmak üzere ilçedeki diğer 29 spor tesislerinde gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları için öğrencilerin spor malzemeleri de Bağcılar Belediyesi tarafından karşılandı. Bu kapsamda öğrencilere, spor ayakkabı, forma, şort, satranç takımı, masa ve kort tenisi malzemeleri dağıtıldı. 74 eğitmen gözetiminde gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları katılım konusunda kendi rekorunu da kırmış oldu.

Yaz Spor Okulları kapsamında tenis turnuvası da düzenlendi. Turnuvada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Futbol başta olmak üzere voleybol, basketbol, badmington, satranç, halk oyunları, tenis gibi 12 farklı branşta gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarında öğrenciler evlerinden servis araçlarıyla alınarak eğitimin ardından yine aynı araçlarla alındıkları noktalara bırakıldı.

Yaz Spor Okulları'nı rekor katılımla gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ?Çocuklarımız ve gençlerimiz için sporu teşvik etmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Yaz Spor Okullarımız da bu amaçla düzenlediğimiz geleneksel etkinliklerimizden biri? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber