AK Parti Milletvekili Demir: Canik Başarı Üniversitesi gururumuz oldu

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, bu dönem eğitime başlayacak olan Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir'i ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2012 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milletvekili Demir, üniversiteyle iftihar ettiğini kaydetti.

Samsun'un ilk vakıf üniversitesi olarak hayata geçmeye hazırlanan ve bu yıl eğitim-öğretime başlayacak olan Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir'i ziyaret eden Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kuruluşundan bugüne üniversiteye büyük emek veren Bekdemir'e teşekkür eden Demir, "Canik Başarı Üniversitesi'yle iftihar ediyoruz. Samsun'a dinamizm ve çok büyük bir canlılık, eğitim öğretim hayatına da yüksek bir kalite getireceğine inanıyorum." dedi. Üniversitenin bu yıl 400'ün üzerinde öğrenciyle eğitim-öğretim hayatına başlayacağını söyleyen Milletvekili Demir, "Üniversitenin ileriye dönük de yeni projeleri var. Şuan da beyin jimnastiği yapılma aşamasındalar. Bunları duyunca çok mutlu olduk. Bu üniversitenin Samsun'umuza çok büyük bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Türkiye'nin eğitim öğretim hayatına da başarılı çalışmalar sunacağına inanıyorum." diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Yunus Bekdemir ise ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Sizleri hep yanımızda gördük, her zaman güç kuvvet verdiniz. Samsun'daki hizmetlerin daha iyiye gitmesi için hep birlikte çalışacağız. Üniversitemiz de bunun bir lokomotifi olacağına inanıyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Bekdemir, Milletvekili Demir'e günün anısına çini işlemeli fincan takımı hediye etti. Ziyarette AK Parti İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Kaçmaz da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber