Sürat teknesi kazasında ölen kadın İstanbul'da toprağa verilecek

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesi açıklarında, denizde torunuyla yüzerken bir sürat teknesinin çarpması sonucu hayatını kaybeden 62 yaşındaki Belma Yılmaz'ın, İstanbul'da toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün (29 Temmuz) saat 18.00 sıralarında torunuyla Orta Kafe mevkisinde yüzdüğü sırada hızla gelen bir sürat teknesinin çarptığı Yılmaz'ın yakınları ve komşuları yasta. Görgü şahitlerine göre söz konusu tekneyi kullanan kişi, önce olay yerinden kaçmaya çalıştı. Başka bir tekne sahibi ise önüne geçerek durdurduğu zanlı H.A.ile birlikte yaralı kadını alarak Akçay Deniz Hudut Kapısı'nın yanına götürdü. Bu arada 112 Acil Sağlık'a da haber vererek cankurtaran istedi. Akçay 112 ekiplerinin müdahale etmeye çalıştığı ağır yaralı Belma Yılmaz kurtarılamadı.

Yılmaz'ın, birkaç gün önce de plajda dolaşan sürat teknelerine tepki gösterdiği, kiralayanlara giderek, "Bir gün birinin canını yakacaksınız." dediği öğrenildi. Yılmaz'ın cesedi, olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenaze aracıyla Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cenaze, bugün kızı Sebla Yılmaz ve yakınları tarafından alınarak İstanbul'a götürüldü.

Belma Yılmaz'ın komşuları, üç gündür olayın olduğu yerde sürat teknesinin sürekli tur attığını söyledi. Yılmaz'ın yedi ay önce de eşini kaybettiği, bir apartman dairesine yeni taşındığı, yaz sezonu için İstanbul'dan torunu Berk Karakaş ile gelerek birlikte kaldığı öğrenildi.

Olayın zanlıları H.A. diğer iki kişinin, karakoldaki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber