Durağan'da 252 kişiye iş imkanı

Sinop'ta Türkiye İş Kurumu ve Köylere Hizmet Götürme Birliği arasında imzalanacak olan protokol ile 2000 kişinin istihdamını sağlayacak proje hayata geçiyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamındaki proje ile Durağan ilçesinde 252 kişilik istihdam sağlanacağı belirtildi. AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Yılmaz Şahin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Yurtseven İŞKUR İl Müdürü Mikail Gökarslan ve İsmail Yurtseven aracılığı ile muhtarları bilgilendirdi.

Muhtarlara istihdam şekli konusunda bilgi veren İŞKUR İl Müdürü Gökarslan, "Söz konusu projeye ilçe ve köylerden bayan erkek ayrımı olmaksızın 18-55 yaş arasındaki bütün vatandaşlarımız başvurabilir. Bu proje ile köylerimizde meydana gelen iş yükü eksikliğini gidermenin yanısıra,vatandaşlarımızın 9 ay boyunca sigortalı bir işte çalışmalarını, ilçelerine, köylerine hizmet etmelerini amaçladık. Örneğin bir köyümüzde bir su sorunu var ve tamiri gerekiyor. Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığı ile muhtarımız sorununu iletecek ve bu işçilerimiz o köyün sorununu gidip çözecek." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber