Altınovalı balıkçının sır kayboluşunda sar ekibi umut oldu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, yaklaşık iki haftadan bu yana kayıp olan balıkçı Cabir Güler'in sır kayboluşunun ardından önceki gün çalışmalarına başlayan Search and Rescue (SAR) ekibi Güler ailesinin umudu oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Altınova'da, 21 Temmuz'da ?Rüya' ismini taşıyan teknesiyle denize açılan ve bir daha kendisinden aradan yaklaşık 2 hafta geçmesine rağmen haber alınamayan Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı 62 yaşındaki Cabir Güler'i bulmak SAR ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Erdem Akın, Mehmet Yürekarlı, Samet Erdoğan'dan oluşan 3 kişilik SAR ekibi, yaklaşık 15 gündür cesedine rastlanamayan 62 yaşındaki Cabir Güler'in çocukları ve aile yakınlarının yanı sıra Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer'in de desteğiyle çalışmalarını sürdürüyor.

SAR ekibi, aynı teknede bulunan Cabir Güler'in eşi Nezahat Güler'in 24 Temmuz'da Altınova Sahili bölgesinde ki İskele Mevkiinde cansız bedeninin bulunmasının ardından, halen daha akıbetinin belli olmadığı deneyimli balıkçının sır kayboluşunda, bu kez sonuç alınacağına ise neredeyse kesin gözüyle bakıyor.

SAR ekibinin başlattığı arama-kurtarma çalışmalarına Ayvalık'ta ki özel dalış kurslarına ait teknelerinde katıldığı kaydedilirken, babalarının bir an önce bulunması için devlet büyüklerinden destek beklediklerinin altını çizen Güler çiftinin çocukları, ?Babamıza ne oldu ? Ölü ise mezarının olmasını, canlı ise bağrımıza basmak istiyoruz. Biz onun peşindeyiz. Balık adamlar ve Trol gemisiyle yapılan aramalarda sonuç vermemişti. Babamın balıkçı arkadaşları hala ağlarını bıraktıktan sonra dönüşte denizde arama yapıyor. Ancak hiç bir ipucu yok? diyerek duygularını ifade etmeleri belde sakinlerinin tam anlamıyla yüreklerini dağlıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber