Sağlık çalışanları, BİNSADER'in iftarında buluştu

Bingöl Sağlık Gönüllüleri Derneği (BİNSADER), sağlık çalışanlarına iftar yemeği verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 23:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güneydoğu Uluslararası Sağlık Federasyonu (GUSAF) üyesi olan BİNSADER sağlık çalışanlarına iftar yemeği verdi. BİNSADER Başkanı Op. Dr. Mahmut Sinan Abit, 2012 yılı içerisinde kurulan derneğin sağlık mensuplarını bir araya getirmek, tanıştırmak, yakınlaştırmak ve birçok faaliyette birlikte rol almak amacıyla ayrıca sağlık çalışanlarının sorunlarını her platformda dile getirmek ve çözüm önerilerinde bulunmak için kurulduğunu ifade etti.

BİNSADER faaliyetleri hakkında da konuşma yapan Abit, "Sağlıkta, şiddet çalıştayı düzenledik. 14 Mart tıp bayramında değişik faaliyetler yaparak bayram havasında geçirmeye çalıştık. Bölgemizde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı çok görüldüğü için hastalığın belirtileri, tedavisi ve korunma yolları ile ilgili konferans verdik." dedi. İftar yemeğini ilk defa düzenlediklerini söyleyen Abit, "2012 de kurulan derneğimizin çatısı altında, ilk defa iftar yemeğinde bir araya gelmiş olduk. Bundan sonra iftar yemeğini gelenek haline getirerek her yıl yapacağız." ifadelerini kullandı.

İftara İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Demir, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Selahattin Karakoç, Halk Sağlık Müdürü Dr. Vedat Söyiler, Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Metin Mestan ve Hüseyin Kosat'ın yanı sıra dernek üyeleri, davetli doktorlar ve aileri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber