Çorlu'da altyapısı tamamlanan yollar asfaltlanıyor

Tekirdağ Çorlu Belediyesi, haziran ayında başlattığı 4. etap altyapı çalışmaları kapsamında yapımı biten yolları asfaltlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu Belediyesi şantiyesinde üretilen asfalt, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alt yapısı biten yollara seriliyor.

Şeyh Sinan Mahallesi'nde içme suyu ve kanalizasyon sistemi yenilenen ve yağmursuyu hattı kurulan Fahri Korutürk ile Memduh Şevket Esendal caddeleri asfaltlandı.

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, ?Bilindiği üzere geçtiğimiz Haziran ayında 4. etap altyapı çalışmalarını başlatmıştık. Altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmalarına hiç vakit kaybetmeden başlattık. Yenilenen altyapı Çorlu'nun artan nüfusunun ihtiyaçlarını karşılayacağı gibi yağmursuyu kanal sistemi sayesinde de yağışlı havalarda meydana gelen sellerin önüne geçmeyi hedefliyoruz. Bu sayede yağmur ve eriyen karların yol ve kaldırımlarda oluşturacağı tahribat önlenmiş olacak. Yapmış olduğumuz bu yatırımlar Çorlumuza hayırlı olsun. Çalışmalarımız esnasında halkımızın gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyor, bütün hizmetlerimizi onların menfaati için yaptığımızı bilmelerini istiyoruz'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber