Eskigediz Beldesi'nde karayolu çalışmaları

Gediz ilçesine bağlı Eskigediz beldesinde, belde girişi ile itfaiye binası arasında yol genişletme ve bölünmüş yol çalışması başlatıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 11:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop, gazetecilere yaptığı açıklamada, belde girişi ile itfaiye binası arasındaki tehlikeli yolun genişletilip bölünmüş yola dönüştürülmesi için çalışmalara başlandığını bildirdi.

Yıllardan beri birçok kazaya neden olan yolun özellikle kış aylarında çok tehlikeli bir hal aldığını belirten Altıntop, şunları kaydetti:

"Beldemize verilen destek ve katkılarla Eskigediz halkını büyük oranda rahatlatacak bölünmüş yol yapımına başlandı. Vatandaşlarımıza vereceğimiz trafik sıkıntısından dolayı yol çalışmaları hızlı şekilde tamamlanacak. Uzun zamandan beri el atılmasını beklediğimiz bozuk yol, çok yakında bölünmüş yol olarak vatandaşın hizmetine sunulacak. Ak Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü İsmail Kartal, Müdür Yardımcısı Bekir Koç, Yol Bakım Baş Mühendisi Ahmet Arslan ile Emet Karayolları Şube Müdürlüğü yetkililerine belde halkım adına teşekkür ederim."

-Eskigediz-Emet yolu bakıma alındı-

Altıntop, Eskigediz-Emet arasındaki 50 kilometrelik yolun, kış ayının ağır şartlarda geçmesi nedeniyle büyük tahribat gördüğünü ve büyük oranda bozulduğunu söyledi.

Yolun bakım ve onarıma alındığını belirten Altıntop, asfaltlama ve bakım çalışmalarına başlanan, Gediz, Eskigediz ve çevresindeki köylerden vatandaşların sıkça kullandığı yolun kısa sürede hizmete gireceğini kaydetti.

Muhabir: Mehmet Altıntaş

Yayıncı: Sedat Gök

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber