Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

Haber Giriş : 12 Ağustos 2005 09:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MADDE 1 ? 21/11/1993 tarihli ve 21765 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliğinin 10 uncu maddesinin ikinci fıkrasının (b) bendindeki "fezlekelerin" ibaresi "ön inceleme raporlarının" olarak değiştirilmiştir.

MADDE 2 ? Aynı Yönetmeliğe 25 inci maddesinin birinci fıkrasının (H) bendinden sonra gelmek üzere aşağıdaki (I) bendi eklenmiştir.

"I) Kamu Görevine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümlerine göre yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında Genel Müdürlükçe sınav ilanında belirtilen puanı almış olmak."

MADDE 3 ? Aynı Yönetmeliğin 46 ncı maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin dördüncü satırı aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"2/12/1999 tarihli ve 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun"

MADDE 4 ? Aynı Yönetmeliğin 70 inci maddesinin birinci fıkrasının (B) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"B) Ön İnceleme Raporu "

MADDE 5 ? Aynı Yönetmeliğin 72 nci maddesinin başlığı ve birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiş, ikinci fıkradaki "Fezlekede," ibaresi "Ön inceleme raporunda," üçüncü fıkradaki "fezlekenin" ibaresi ise "Ön İnceleme Raporlarının" olarak değiştirilmiştir.

"Ön İnceleme Raporu

Madde 72 ? 2/12/1999 tarihli ve 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun hükümlerine göre yapılan inceleme sonuçları ön inceleme raporuna bağlanır."

MADDE 6 ? Aynı Yönetmeliğin 82 nci maddesinin (a) ve (c) bentlerindeki "fezleke," ibaresi "Ön İnceleme Raporu", (b) bendindeki "Fezlekeler" ibaresi "Ön İnceleme Raporları" olarak değiştirilmiştir.

Yürürlük

MADDE 7 ? Bu Yönetmelik yayımlandığı tarihte yürürlüğe girer.

Yürütme

MADDE 8 ? Bu Yönetmelik hükümlerini Tarım Reformu Genel Müdürü yürütür.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber