Sincan'da Ramazan etkinlikleri Ahmet Özhan ile son bulacak

Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri bu hafta son buluyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gezici sahne ekibiyle her mahalleye Ramazan coşkusunu taşıyan Sincan Belediyesi, Hacivat Karagöz'den tuluata, orta oyunundan kukla gösterilerine kadar pek çok gösteri ile Ramazan'ın eski ruhunu yaşattı. 'Medine Müdafaası: Çöl Kaplanı Fahrettin Paşa' tiyatro oyunu ile vatandaşların tarihe tanıklık etmesini sağladı. Her hafta sonu birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Sincan meydanları, vatandaşlarla doldu.

Sincan meydanlarından geçen hafta Hasan Sağındık, Ziya Uğur, Serdar Tuncer, Mustafa Caymaz ve Ömer Karaoğlu geçti. Ramazan etkinliklerinin son haftasında 10 Ağustos Cuma günü Lale Meydanı'nda şiir dinletisiyle Bahri Özüpek, 11 Ağustos Cumartesi günü Yenikent Meydanı'nda tasavvuf müziği konseri ile Ensar Kardeşler, 11 Ağustos Cumartesi günü Temelli Meydanı'nda tasavvuf müziği konseri ile Fatih Çalımlı, 12 Ağustos Cumartesi günü Ahmet Özhan halkla buluşacak. Ramazan etkinlikleri Ahmet Özhan'ın seslendirdiği eserlerle son bulacak.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, ?Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz. Bizleri bir Ramazan ayının daha bereketine eriştiren yüce rabbimize hamd olsun. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik demektir. Her gün gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz ile vatandaşlarımız meydanlarımızda bir araya gelerek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmadan ibaret olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber